......

Welkom in de

van Orthopedisch Centrum Turnhout

Schouder en
Elleboogkliniek

Hoofdmenu

Uw arts:

Dr. Wouter Jak,
gesuperspecialiseerd

Afspraak maken

Hoofdmenu

Uw arts:

Dr. Rick Houben,
gesuperspecialiseerd

Afspraak maken

Hoofdmenu

Welkom in onze Schouder- en Elleboogkliniek!

Dr. Houben en Dr. Jak zijn beiden ‘fellowship trained’ orthopedisch chirurgen. Dit betekent dat zij na hun 6 jaar durende opleiding orthopedie nog minstens één extra jaar zich hebben gespecialiseerd in een specifiek domein binnen de orthopedie.
Dit vond in hun geval plaats bij Europees/Wereldwijd gekende chirurgen die uitmuntend werk leveren in hun vakgebied. Gedurende de fellowship zie en leer je technieken en inzichten van ’s werelds beste chirurgen.

Dr. Houben en Dr. Jak hebben zich sinds hun 3de jaar opleiding orthopedie beiden toegespitst op de schouder- en elleboog pathologie waar de nadruk vooral op schouders ligt bij Dr. Houben en vooral de elleboog bij Dr. Jak.
Samen vormen zij een sterk team waar er geen drempel is om elkaars kritische opmerking of gedachtegang te vragen voor een complex probleem of een second opinion.

Aangezien ze voor de meeste pathologie dezelfde denk- en werkwijze hebben, vormen ze ook een hecht duo in de operatiezaal in het geval ze samen een complexe operatie moeten uitvoeren.

Links

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Voor een gezonde dosis nieuws en oplossingen voor uw klachten!

C O R O N A   U P D A T E

Wegens het covid-19 virus zijn er enkele overheidsmaatregelen getroffen:


» Alle niet dringende chirurgie is tot onbepaalde tijd uitgesteld.

U wordt door het secretariaat gecontacteerd als de ingreep opnieuw kan ingepland worden.


» Alle niet dringende raadplegingen worden verschoven naar een latere datum.

U wordt gecontacteerd via brief, sms of telefonisch door uw specialist. Indien uw raadpleging wordt uitgesteld, dient u zelf het secretariaat te bellen om een nieuwe in te plannen als de situatie genormaliseerd is. (014.44.44.30)


Bij dringende problemen, of indien u een "tele consult" wenst met een orthopedisch specialist, stuur dan een mail naar: infoSE@orthopedie-turnhout.be met vermelding naam, geboorte datum en welke orthopedisch chirurg u wenst te spreken. Wij nemen dan contact met u op.

Welkom in onze
Schouder- en Elleboogkliniek »